Takservice i Göteborg

Takservice i Göteborg

Ditt självklara val inom takservice

Vi på Kjellberg Tak AB kan hjälpa dig med det mesta inom takservice. Vi har över 30 års erfarenhet av att jobba med tak och takarbeten, och har därmed samlat på oss mycket kunskap och kvaliteter under åren. Oavsett om du vill lägga ett helt nytt tak, byta ut ditt gamla tak, ha hjälp med lagningar, eller renovera tak i Göteborg, finns vi till hands.

Vi tar oss an både stora och små uppdrag och vänder oss till kommuner, privatpersoner och företagare. Vi arbetar alltid med kvalitet och effektivitet, för att göra våra kunder 100% nöjda, både när det gäller arbetsprocessen och resultatet.

seviceavtak

Behöver du hjälp med att renovera ditt tak?

Gör dig själv en tjänst och vänd dig till oss. Vi är proffs på takrenoveringar, och erbjuder varje enskild kund den lösning som passar bäst.

Läs mer »

tak-i-goteborg

Renovera tak i Göteborg

Genom att göra antingen enklare eller en mer omfattande renovering av ditt tak, kan du förlänga livstiden på taket. Tack vare vår långa erfarenhet inom takservice, och även den stora kunskapen som vi har samlat på oss, kan vi erbjuda vår hjälp oavsett vad du har för tak.

Vi använder oss alltid av material av hög kvalitet när vi utför alla våra arbeten inom takservice, för att du som kund ska kunna känna dig trygg och säker med oss som företag.

Våra kunder är självklart en stor och viktig del i vårt arbete, och kundservice är vad som präglar hela företaget. Vår ambition är att skapa en bra relation till alla våra kunder, samt ett bra samarbete, för att vårt arbete ska kunna matcha dina förväntningar av oss. Vårt mål är att göra dig som kund helt nöjd med vårt arbete.

Kontakta oss för takservice i Göteborg

Har du några funderingar? Har det dykt upp någon fråga? Tveka inte på att höra av dig till oss, så svarar vi dig så snabbt vi kan!