Takomläggning i Göteborg

Takomläggning i Göteborg

Vi erbjuder takomläggning i Göteborg

Här hjälper vi kunder runt om i Göteborg med allt inom takarbeten. Vi är ett bra val för dig som är i behov av hjälp med exempelvis takomläggning i Göteborg med omnejd, men kan även hjälpa dig med arbeten som renoveringar och reparationer.

Att vara husägare är ett stort ansvar, som ofta innebär stora beslut och projekt. Ett takbyte är ett sådant. Just därför är det viktigt att anlita ett pålitligt företag som vet vad de gör.

takomlaggning-gbg

Mycket kunskap och erfarenhet krävs för att kunna utföra ett takbyte i hög kvalitet.

Vi på Kjellberg Tak AB har över 30 års erfarenhet inom branschen och är specialister inom takomläggning på främst platta och låglutande tak.

Läs mer »

Takomläggning

Är ditt tak i behov av en takomläggning?

Är du missnöjd med ditt nuvarande tak? Oavsett anledning, finns vi här för att hjälpa dig. Genom att vända dig till oss, väljer du ett företag som arbetar med kvalitet och effektivitet, och som alltid ger kunden det som önskas.

Har du en vilja och ett behov av att göra ett takbyte, ser vi alltid till att resultatet matchar dina förväntningar. Vi arbetar med kundens önskemål i centrum för varje enskilt uppdrag, och kundservice ligger oss varmt om hjärtat. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och säker med oss som företag, och vi ser därför till att alltid erbjuda ett väl utfört arbete och ett snyggt och kvalitativt resultat.

Vi vänder oss till företagare, kommuner och privatpersoner. Med vår erfarenhet och vår ambition att hjälpa varje kund, är vi det smartaste valet när du vill ha hjälp av en lokal firma med takomläggning i Göteborg.

Kontakta oss för takomläggning i Göteborg

Vill du ha hjälp av oss, eller har några frågor kring våra arbeten? Hör gärna av dig till oss, så svarar vi så snart vi kan.